Znova so v trendu barvni okvirji

0
1452

Okvirji dodajo piko na i v prostoru. Če želite prostor malce posodobiti oz. osvežiti, izberite okvirje, ki so v trendu, če vam za trende ni mar, pa izberite, kar najbolje odraža vašo osebnost in vaš stil. Unikaten oseben stil je vedno v trendu.

Po več letih uporabe nevtralnih, sivih in hladnih tonov, pri izbiri okvirjev v ospredje prihajajo topli toni in močni, nepričakovani barvni poudarki v globokih, bogatih, nasičenih tonih.

Barva okvirja

Moder, zelen, rdeč, roza ali vijoličen okvir poskrbi za ščepec barve v nevtralnem interierju in je lahko idealen izbor za tiste, ki iščete nekonvencionalne detajle.

Tudi zlata barva okvirjev še ni stvar preteklosti. Z minimalističnimi zlatimi okvirji v prostoru pričarate toplino. Zaradi odbleska svetlobe izstopajo in privabljajo poglede.

Za minimaliste so vedno aktualni črni okvirji, ki izražajo preprostost in eleganco. So brezčasni in se vklapljajo v večino stilov. V črnem okvirju slika ali fotografija stopi v prvi plan.

Trend okvirjev

V porastu je vintage stil in skupaj z vintage pohištvom gredo tudi vintage okvirji. Večni trend ostajajo leseni okvirji, naj bodo moderni ali rustikalni. Pričarajo namreč toplino in prijetno, domače vzdušje. Dobi se jih v toliko različicah, da lahko za vsak interier najdemo ustreznega.

Sodelujoči strokovnjaki:

Živa Čar, arhitektka in vastu svetovalka

LJUBODOMA.si, Arhitektura, interier, oblikovanje

Matija Proj

Svetslik.si

Prejmite redne uporabne informacije za vaš dom Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here