Sodobne kuhinjske armature, ki združujejo udobje, trajnost in intuitivnost

0
119
Rešitve Grohe za povsem novo izkušnjo kuhinjske opreme

Sodobna kuhinjska oprema se je iz klasičnih armatur razvila v funkcionalne oblikovalske elemente, ki danes s svojimi pametnimi lastnostmi olajšajo delo v kuhinji. Z veliko izbiro vrhunskih modelov GROHE ponuja vse, kar potrebujete, da bi nekdaj izključno funkcionalni kuhinjski prostor dobil sodoben videz. Zaradi edinstvenih in uporabniku prijaznih funkcij in rešitev izpolnjujejo armature in vodni sistemi GROHE skoraj vse zahteve — vključno s trajnostjo, katere pomen še nikoli ni bil pomembnejši.

Pod elegantno armaturo GROHE Red je grelnik vode iz titana, ki varčuje z energijo in zanesljivo dovaja vrelo vodo — kadar koli s pritiskom na gumb, GROHE

GROHE SmartControl intuitivno zadovolji vse vaše potrebe po natančnem nadzoru, nezapleteni uporabnosti in izjemni prilagodljivosti — s pritiskom na gumb. Poleg preproste uporabe osvaja armatura tudi z minimalističnim in klasičnim dizajnom.

Natančen nadzor po zaslugi tehnologije SmartControl

Primer zavestne uporabe vode kot vira je tehnologija SmartControl, ki je že bila uspešno uvedena v kopalnici, zdaj pa se uporablja tudi v kuhinji. GROHE SmartControl omogoča natančno nastavitev pretoka vode z intuitivno uporabo. Pretoka vode ne nadzorujemo z ročajem, temveč pritiskom gumba na glavi tuša. To je mogoče preprosto narediti tudi z zapestjem ali komolcem — izjemno koristna lastnost, ko med kuhanjem ni prosta nobena roka. Z zelo enostavnim upravljanjem lahko prilagodite pretok vode od nizkega, varčnega do močnega curka, varčno različico Eco pa lahko nastavite kot samodejno nastavitev. Armature s tehnologijo SmartControl navdušujejo tudi z majhnim pretokom vode — največ štiri litre na minuto — zaradi česar so te armature bolj varčne kot navadne pipe.

Intuitivno ravnanje s pomočjo tehnologije FootControl


Armature GROHE s tehnologijo FootControl lahko vklopite in izklopite z nežnim dotikom noge. Običajno so ročaji za odprtje in zaprtje postavljeni na omarici za pomivalno korito, po potrebi pa so lahko tudi na dosegu kolen. Tisti, ki ne želite nobene od teh dveh različic, lahko izberete izvlečno pipo z vstavljenim magnetom.

Širok izbor in pametne funkcije

Pravi vrhunec v naboru izdelkov je Essence SmartControl. S to elegantno oblikovalsko linijo postane armatura najbolj privlačen del pomivalnega korita, zlasti v elegantnih kolekcijah GROHE Colors, kot je Cool Sunrise. Essence SmartControl se lepo prilega najrazličnejšim konceptom prostorov in dokazuje, da se poenostavljeni, preprost dizajn in uporabne lastnosti ne izključujejo.

Vrtljivi izliv presenetljive oblike in privlačno oblikovan ročaj z Zedro združujeta ergonomsko obliko in vizualno eleganco. V kombinaciji s tehnologijo GROHE EasyTouch se pretok vode nadzira z enim dotikom, GROHE

Zedra SmartControl se odlikuje z značilnim klasičnim dizajnom ponudbe Zedra. V kombinaciji s trajnostno in intuitivno tehnologijo SmartControl pipa ne izpolnjuje le vseh funkcij, potrebnih za pomivalno korito, temveč omogoča tudi natančno nastavitev pretoka vode, GROHE

Zedra: preprosto izvrstno

GROHE Zedro SmartControl je več kot 1500 potrošnikov in 15 članov žirije razglasilo za »Kuhinjsko inovacijo leta® 2020« v kategoriji »Kuhinjska pomivalna korita in armature«. Brezčasna in intuitivna armatura je izstopala predvsem po kriterijih za preprostost uporabe, inovacijo, prednosti izdelka, dizajn in ergonomijo. GROHE Zedra SmartControl ima značilen klasičen dizajn z izvlečnim izlivom. Izvlečni del armature ni idealen le za pripravo hrane ali čiščenje pomivalnega korita, temveč je popolnoma prilagojen tudi uporabi in ravnanju.


A Zedra zna navdušiti tudi brez tehnologije SmartControl: elegantno ukrivljeno ohišje armature omogoča intuitivno upravljanje in ponuja prvovrstne funkcije. Po zaslugi tehnologije EasyTouch je upravljanje zelo preprosto z zapestjem, s podlaktom ali z zunanjo stranjo dlani. Uporabniki lahko izbirajo med tremi načini pršenja, odvisno od namena. Hkrati se poraba vode zmanjša za do 70 % brez omejevanja ustrezne funkcije.

Zadovoljstvo s filtrirano vodo

Po zaslugi edinstvene tehnologije filtra GROHE Blue odstranjuje GROHE PURE iz vode iz pipe vse snovi, ki lahko poslabšajo njen okus. Armatura ima ločeni vodni poti — eno za filtrirano in drugo za nefiltrirano mešano vodo, GROHE

GROHE Blue Home in Professional zagotavljata svežo in okusno pitno vodo v vseh različicah, gazirani, negazirani in zmerno gazirani vodi — neposredno iz armature. Ožji hladilnik lahko postavite neposredno v omarico pomivalnega korita ali v radiju 2,5 metra pod pomivalno korito.

Popoln okus naravnost iz pipe: Za svoje sisteme za vodo Blue in Red ponuja GROHE visokokakovostne pipe v različnih dizajnih z ločenima vodnima potema za filtrirano in »normalno« vodo iz armature.

GROHE Blue, ki je na voljo v različicah Home in Professional, ponuja ohlajeno vodo, ki je lahko gazirana, srednje gazirana ali negazirana, te funkcije pa je mogoče nadzirati prek aplikacije.

Tretja različica nabora GROHE Blue so armature za filter, ki ne zahtevajo hlajenja ali karbonizacije in so idealne kot začetni modeli. GROHE Blue Pure je mogoče preprosto namestiti v katero koli kuhinjo. Vodo iz armature pretvori v filtrirano in okusno pitno vodo.

Več o kuhinjskih armaturah GROHE >>

Oglasno sporočilo

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vaš dom Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here