Sledite svojim sanjam in bodite pri tem odgovorni

0
439

Odgovornost je danes pomembnejša vrednota kot kdaj koli prej in ljudem je vedno bolj jasno, da se nivo odgovornosti ne konča pri bontonu. Prav tako je v današnji družbi zaznati zelo močno potrebo po večji odgovornosti, takšni, ki od nas zahteva osebno rast. Tisto, kar na sebi najtežje spremenimo, tisto, čemur se z vsemi štirimi upiramo, ima v resnici na naše življenje največji vpliv. Včasih pozabimo, da predstavljamo vzor, trden okvir razmišljanja in delovanja, ki bo neizbežno postal vzor našemu otroku in ga bo v življenju pripeljal do enakega življenjskega rezultata, kot smo ga dosegli sami. Odgovornost do družine je odgovornost do sveta in njegove prihodnosti. Ste odgovorni?

Najem stanovanjskega kredita je najverjetneje ena največjih in najpomembnejših finančnih odločitev v življenju. Toda ali ste kdaj pomislili, kako bi bilo z odplačevanjem kredita v primeru nepredvidenih dogodkov? Bi vaši najbližji po vaši smrti zmogli odplačevati preostali dolg? Ko ste stari okoli 30 let in na svet priveka vaš prvi otrok, vidite le tisto, kar je pred vami: skrb za dojenčka in da bo imel vse, kar potrebuje. Ste na vrhu sveta in presrečni. O nepredvidljivih dogodkih ne razmišljate. Toda vsi vemo, da je življenje negotovo. Veliko nas do 30. leta ne razmišlja o življenjskem zavarovanju. Popolnoma samoumevno se nam zdi, da vsako leto zavarujemo avto, sebe pa ne. Ob prihodu novega družinskega člana začnemo razmišljati o novem stanovanju, vendar si ga brez kredita ne moremo privoščiti. Ker ne živimo zgolj zase, bi morali narediti vse, da breme naših sanj v primeru najhujšega ne pade na najbližje. Čez noč lahko ostanejo brez mesečnega dohodka, s kreditom za hišo ali stanovanje.

V zavarovalnici Vita razumemo tudi take trenutke in vašo družino zaščitimo. Da bi najdražjim  prihranili tovrstne nepredvidene zaplete, ob najemu kredita sklenite življenjsko zavarovanje in s tem poskrbite, da bo v primeru vaše smrti preostanek kredita odplačala zavarovalnica, vaši najbližji pa bodo zaščiteni pred prevzemom odplačevanja dolga. Zavarovalnica bo namreč ob nastanku zavarovalnega primera poravnala dolg do višine zavarovalne vsote, ki jo določite sami. Pri tem bodite pozorni, da zavarovalna vsota pokriva celoten kredit.

Če kredit že imate ali pa se šele odločate za najem, sklenite življenjsko zavarovanje NLB Vita Odgovorna , s katerim boste zavarovani že naslednji dan po sklenitvi. Svoje življenje lahko zavarujete že od 5 EUR na mesec, zavarovanje pa je mogoče vezati tudi na kredit. Pri tem lahko izberete, da zavarovalna vsota pada v skladu z odplačevanjem vašega kredita ali pa ostaja enaka celotno obdobje zavarovanja. Več o zavarovanju si lahko preberete tudi na spletni strani zavarovalnice Vita www.zav-vita.si.

Sklenite zavarovanje v katerikoli NLB Poslovalnici ali pa preko video klica kontaktnega centra NLB. Seveda nihče ne sme misliti na najslabše, a odgovorno je pomisliti in vnaprej poskrbeti za tiste, za katere živimo!

Oglasno sporočilo

Zavarovalnica, ki trži in sklepa zavarovanje: Vita, življenjska zavarovalnica, d.d., Trg republike 3, 1000 Ljubljana, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, znesek osnovnega kapitala: 7.043.899,19 EUR, matična številka: 1834665. Zavarovanje tržijo poslovne enote NLB d.d., Ljubljana. Banka pri tem nastopa kot zavarovalni zastopnik ter v zvezi z zavarovanjem nima obveznosti ali jamstev. Zavarovanje NLB Vita Odgovorna ni depozit in ni vključeno v sistem zajamčenih vlog. Vita, življenjska zavarovalnica, d.d. v primeru nastanka zavarovalnega primera jamči za izplačilo v višini zavarovalne vsote.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vaš dom Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here