Pametna stikala

0
4524

Trg pametnih domov je v naraščajočem trendu – s skoraj 50 % letnim porastom v zadnjih letih. Tisto, kar je bilo nekoč izstopajoči in moderni dodatki za vaš dom, zdaj postajajo skoraj nujni. Še posebej, ko gre za naprave, kot so pametna stikala, vtiči in svetilke.

Pametno stikalo in pametni vtič

Pametno stikalo je kot običajno stikalo, ki se nahaja na vaši steni za nadzor osvetlitve, ventilatorja ali vtičnice. Vendar dobite tudi možnost nadzora stikala s pametnim telefonom preko aplikacije. Pametni vtiči imajo podobno funkcionalnost. To vam omogoča, da vklopite napajanje iz telefona, nastavite urnike in povežete luči z drugimi pametnimi napravami v vašem domu. To je lahko koristno, če povežete pametni zvonec s stikalom ali vtičem prek IFTTT ukaza (»če to potem to«), tako da ko nekdo pozvoni na vaša vrata, se samodejno prižgejo luči.

Zakaj izbrati pametno stikalo ali vtič

Te naprave ne zagotavljajo le varnosti in zaščite, ko ste odsotni, temveč vam lahko pomagajo spremljati porabo energije in zmanjšati stroške vaših računov za razsvetljavo. Če izdelke povežete z mobilno aplikacijo, lahko z nekaj preprostimi dotiki upravljate svojo osvetlitev (ali priključene naprave) iz svoje mobilne naprave.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vaš dom Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here