Izkusite intuitivno kuhanje

0
564

Za enostavno uživanje pri kuhanju Electrolux izdeluje naprave, ki vam nudijo povsem intuitivno izkušnjo. Pripravljajte neverjetno okusne jedi in z njimi razvajajte vaše najdražje, hkrati pa prihranite dragocen čas. Glavni cilj je ta, da vse opravke, od priprave jedi do pranja posode opravite z lahkoto in brez napora.

Electrolux nape delujejo tiho nad kuhalnimi ploščami, ki vedo katera je optimalna temperatura za pripravo vaše jedi. Te kuhalne plošče se prilagajajo vam, pečice pa vedo kako bo vsak obrok še okusnejši. Electrolux pomivalni stroji imajo košaro, ki se lahko dvigne, tako da je polnjenje in praznjenje stroja še enostavnejše, naši hladilniki pa omogočajo optimalno in popolno kroženje zraka, zato, da vaša živila ostajajo sveža dlje časa.

Popolni rezultati Electrolux pečice z Steamify® tehnologijo, ki uporablja paro, vam zagotavljajo vrhunske rezultate kuhanja. Avtomatsko prilagajajo nastavitve peke, same prepoznavajo koliko pare je potrebno in pripravijo vaše jedi do popolnosti. Electroluxove pečice SteamPro s funkcijo Steamify® zagotavljajo novo raven funkcionalnosti in priročnosti pri kuhanju, saj omogočajo intuitivno upravljanje z glasom, če so povezane z Googlovim asistentom. Zagotavljajo vam dodaten par rok, zato da vi lahko brezskrbno uporabljate svoje. Omogočajo vam tudi pripravo v SousVide tehniki v vakuumu, ki zagotavlja da vsaka sestavina ostane sočna in pride do maksimalnega izraza. Metoda kuhanja Sous-Vide vam omogoča lažje razporejanje časa med kuhanjem, saj vam, medtem ko jed vpija okuse in hranila, zagotavlja dovolj časa, da pripravite preostale komponente vaše jedi restavracijske kakovosti.

Kuhalne plošče vam prinašajo bolj praktično in prilagodljivo kuhanje. Ne glede na to ali pečete na vroči plošči, dušite ali odkrivate popolnoma nove ideje, vas bo kuhalna plošča SensePro® napolnila s samozavestjo. Odkritje prvo kuhalno ploščo na svetu z brezžičnim senzorjem za hrano brez baterij. Izbirajte med rare (blago zapečeno), medium rare (srednje zapečeno) in well done (zapečeno) pripravo steakov v ponvi. Za vedno popolne rezultate. Brezžični senzor za hrano izmeri središčno temperaturo in jo sporoči kuhalni plošči, zato da vi lahko samozavestno kuhate, cvrete in dušite jedi. Zahvaljujoč Electrolux tehnologiji FlexiBridge® lahko uporabljate lonce in ponve različnih velikosti, tudi zelo velike posode. Izbirajte med dvema srednjima conama ali ju združite v eno veliko in povečajte prostor, kjer kuhate. In da kar najbolje izkoristite svoj čas, je tu PowerBoost. Funkcija takojšnjega prodora toplote bo vaše ponve segrela v trenutku in voda bo zavrela hitreje kot kdaj koli prej.

Uporaba nape še nikoli prej ni bila bolj intuitivna. Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Svoje delovanje prilagaja glede na moč, izbrano na kuhalni plošči, da se popolnoma posveti kuhanju.

Z lahkoto do bleščeče čistoče

Izkusite najbolj praktičen pomivalni stroj ComfortLift. Zahvaljujoč mehanizmu za dvig spodnje košare je dostop do posode bolj praktičen in delo lažje. Posebno oblikovana vodila omogočajo, da košare nežno in tiho zdrsnejo nazaj v pralni stroj. Electrolux ComfortLift je prvi pomivalni stroj s tem inovativnim dizajnom, ki je prejel tudi prestižno nagrado iF Gold Award 2017.

Poslovite se od madežev na posodi z AirDryjem. Tehnologija, ki v zadnjem delu cikla samodejno odpre vrata pomivalnega stroja za 10 cm, s čimer spušča zrak v notranjost za boljše rezultate. Za še čistejšo posodo je na voljo SatelliteClean. Dvojni vrtljivi mehanizem šobe, ki nenehno spreminja kot pršenja ima kar trikrat večjo pokritost kot standardna šoba, s čimer je posoda brezhibno čista.

Electrolux razmišlja o vsakem vašem koraku v kuhinji in odkriva nove, inovativne tehnologije zato, da lahko v vsakodnevni pripravi hrane uživate. Odkrijte novo vrsto intuitivnega kuhanja in vrhunske tehnologije z aparati Electrolux.

Oglasno sporočilo

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vaš dom Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here